» Jedálny lístok FAST FOOD NMV

 

GastroBENE s.r.o, prevádzka FAST FOOD NMV

JEDÁLNY LÍSTOK OBED

 

 

 

 

 

PONDELOK:  16.04.2018       

                          Polievka: Hovädzí vývar s cestovinou – 1, 9                                                                                     

130 g                 1. Bravčový závitok plnený ryžovou plnkou /plnka – ryža, mäso/, zemiaky, šalát – 1, 3

150 g                 2. Kuracia pečeň v zelenine, cestovina – 1, 9

350 g                 3. Hubové rizoto, šalát      

400 g                 4. Ovocný tanier s tvarohovou penou – 7

 

 

UTOROK:       17.04.2018                                               

                          Polievka: Šošovicová s párkom – 1, 9

100 g                 1. Mexický guláš, ryža, šalát – 1

350 g                 2. Francúzske zemiaky, kyslá uhorka – 1, 3, 7

500 g                 3. Dukátové buchtičky, čaj – 1, 3, 7

400 g                 4. Cestovinový šalát s krabím mäsom, rožok – 1, 3, 4, 7

 

 

 

STREDA:        18.04.2018

                          Polievka: Držková – 1

120 g                 1. Mletý rezeň so syrom, zemiaková kaša, šalát – 1, 3, 7

100 g                 2. Bravčový paprikáš po vojvodinsky /lečo, feferóny, párky, smotana, šampiňóny/, halušky – 1, 3, 7 

400 g                 3. Granatiersky pochod, kyslá uhorka – 1

400 g                 4. Vegetariánsky tanier s avokádovou nátierkou, rožok – 1, 3, 6, 7

 

 

 

ŠTVRTOK:     19.04.2018

                          Polievka: Tekvicová – 1, 7

100 g                 1. Pikantný kurací rezeň /horčica, kečup/, tarhoňa, šalát – 1, 10

420 g                 2. Lečo s klobásou, zemiaky  - 3

450 g                 3. Pečené buchty s tvarohom, čaj – 1, 3, 7

400 g                 4. Ruský šalát /zemiaky, cvikla, kor. zelenina, kyslá uhorky, saláma, majonéza/, rožok – 1, 3, 9

 

 

 

PIATOK:         20.04.2018

                          Polievka: Kapustová s paradajkovým pretlakom – 1

100 g                 1. Hovädzie varené, chrenová omáčka, knedle – 1, 3, 7

120 g                 2. Vyprážané rybie filé, zemiaky, šalát – 1, 3, 4, 7                                       

400 g                 3. Zemiakové gule so slivkovou náplňou a kakaom, čaj – 1, 3 

400 g                 4. Bageta so šunkou – 1, 3, 7

 

 

 

 


                                                              

 

 

 

 

 

 

 

      


  

 

 


                                                               

                                                                                                 

                                                            Zmena jedálneho lístka vyhradená.

                            Podľa smernice Európskej komisie uvádzame pri každom jedle hlavné potravinové alergény.                                           

1–lepok, 2–kôrovce, 3–vajcia, 4–ryby, 5- arašidy, 6–sója, 7–mlieko, 8–orechy, 9–zeler, 10–horčica, 11–sézam, 12–oxid siričitý, 13-bôb, 14-mäkkýše

 

                       OTVÁRACIE HODINY: PONDELOK až PIATOK od 7.00 do 14.30 hod.   Obedy sa vydávajú od 10.00 hod.

                             KONTAKT: 032/7433093, 0918 589067, 0903 270058

 

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MzA4ZjI