» Jedálny lístok FAST FOOD NMV

 

GastroBENE s.r.o, prevádzka FAST FOOD NMV

JEDÁLNY LÍSTOK OBED

 

 

 

 

 

PONDELOK:  16.07.2018       

                          Polievka: Zemiaková gulášová – 1

100 g                 1. Kuracie soté Agátha Christie /šampiňóny, kápia, kor. zelenina, fazuľa, pór, víno/, ryža, šalát – 1, 9

100 g                 2. Eidamská sekaná /brav. + hov. mäso, kor. zel., eidam, párky/, zemiaky, tat. omáčka – 1, 3, 7, 9

500 g                 3. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom, čaj – 1, 3, 7

400 g                 4. Vegetariánsky tanier s tzatziky dresingom, rožok – 1, 3, 6, 7

 

 

 

UTOROK:       17.07.2018                                               

                          Polievka: Zelerová s krupicovými haluškami – 1, 3, 9

100 g                 1. Čiernohorský bravčový rezeň, zemiaky, šalát – 1, 3, 7

100 g                 2. Kuracie mäso na spôsob Merano, cestovina – 1

400 g                 3. Kapustové fliačky, čaj, jablko – 1, 3

400 g                 4. Cestovinový šalát s lososom, rožok – 1, 3, 4, 7

 

 

 

STREDA:        18.07.2018

                          Polievka: Paradajková s cestovinou – 1

100 g                 1. Pražská hov. pečienka /hov. mäso + plnka: praženiaca so salámou a hráškom/, tarhoňa, šalát  –  1, 3

100 g                 2. Pečená klobása, hrachová kaša, chlieb, kyslá uhorka  – 1, 7

350 g                 3. Šišky s marmeládou, čaj - 1, 3, 7

400 g                 4. Vegetariánsky tanier s horčicovým dresingom, rožok – 1, 3, 6, 7, 10

 

 

 

ŠTVRTOK:     19.07.2018

                          Polievka: Fazuľová kyslá – 1, 7

250 g                 1. Pečené kuracie stehno s dusenou zeleninou, ryža, kompót/šalát – 1

100 g                 2. Gazdovský guláš /halušky v šťave/, chlieb – 1, 3, 7

200 g                 3. Krokety so syrom, zemiaky, tat. omáčka – 1, 3, 7                               

400 g                 4. Grécky cestovinový šalát /cestovina, feta syr, olivy, zelenina/, rožok – 1, 3, 7 

 

 

 

PIATOK:         20.07.2018

                          Polievka: Hovädzí vývar s cestovinou – 1, 9

100 g                 1. Bravčové pečené, kapusta, knedle – 1, 3

150 g                 2. Rybie filé po grécky /pretlak, kor. zelenina, kápia/, štuchané zemiaky, šalát – 1, 4, 9       

350 g                 3. Rezance s tvarohom a šľahačkou, čaj – 1, 3, 7

400 g                 4. Francúzsky šampiňónový šalát /šamp., jogurt, majonéza, zemiaky,  zel., hrášok, vajcia/, rožok – 1, 3, 7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


                                                              

 

 

 

 

 

 

 

      


  

 

 


                                                               

                                                                                                 

                                                            Zmena jedálneho lístka vyhradená.

                            Podľa smernice Európskej komisie uvádzame pri každom jedle hlavné potravinové alergény.                                           

1–lepok, 2–kôrovce, 3–vajcia, 4–ryby, 5- arašidy, 6–sója, 7–mlieko, 8–orechy, 9–zeler, 10–horčica, 11–sézam, 12–oxid siričitý, 13-bôb, 14-mäkkýše

 

                       OTVÁRACIE HODINY: PONDELOK až PIATOK od 7.00 do 14.30 hod.   Obedy sa vydávajú od 10.00 hod.

                             KONTAKT: 032/7433093, 0918 589067, 0903 270058

 

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ZDEzYmY