» Jedálny lístok FAST FOOD NMV

 

GastroBENE s.r.o, prevádzka FAST FOOD NMV

JEDÁLNY LÍSTOK OBED

 

 

 

 

 

PONDELOK:  24.09.2018       

                          Polievka: Kelová – 1

100 g                 1. Kurací rezeň zapekaný so syrom a paradajkou, opekané zemiaky, šalát – 1, 7

350 g                 2. Rizoto z bravčového mäsa, šalát – 7

350 g                 3. Jablčníky /kysnuté cesto/, čaj – 1, 3, 7

400 g                 4. Vegetariánsky tanier s vajíčkovou nátierkou, rožok – 1, 3, 6, 7

 

 

 

 

UTOROK:       25.09.2018                                               

                          Polievka: Hovädzí vývar s pečeňovými haluškami – 1, 3, 9

100 g                 1. Záhradnícky hovädzí tokáň /kor. zelenina, hrášok/, ryža, šalát  – 1, 9

120 g                 2. Zabíjačkový guláš /brav. mäso, srdce, obličky/, chlieb – 1

400 g                 3. Palacinky s marmeládou a šľahačkou, čaj – 1, 3, 7

400 g                 4. Syrový šalát so šampiňónmi /syr, šampiňóny, zelenina, majoněza, jogurt/, rožok – 1, 3, 7

 

 

 

 

STREDA:        26.09.2018

                          Polievka: Brokolicová – 1, 7

100 g                 1. Čiernohorský bravčový rezeň, štuchané zemiaky, šalát – 1, 3, 7

100 g                 2. Kuracie mäso Merano /pretlak, drv. paradajky, oregano/, halušky – 1, 3  

350 g                 3. Cestoviny so syrovou omáčkou /cestovina, zelenina, syr. omáčka/  1, 7, 9                            

400 g                 4. Ovocný tanier s tvarohovou penou – 7

 

 

 

ŠTVRTOK:     27.09.2018

                          Polievka: Zemiaková gulášová  – 1

100 g                 1. Hovädzia pečienka burgundská /kor. zel., čučoriedky, pretlak, víno, slanina/, tarhoňa, šalát – 1

100 g                 2. Čevapčiči, opekané zemiaky, cibuľa, horčica – 10

350 g                 3. Rezance s makom, kompót, čaj – 1, 3

400 g                 4. Švajčiarsky šalát /saláma, syr, kyslá uhorka, vajcia, majonéza, jogurt, kápia/, rožok  – 1, 3, 7

 

 

 

PIATOK:         28.09.2018

                          Polievka: Fazuľová s rezancami  – 1, 9

100 g                 1. Segedínsky guláš, knedle – 1, 3, 7

120 g                 2. Bravčová pečeň po poľsky /víno, šampiňóny, kari/, ryža, šalát – 1

  2 ks                 3. Volské oko, špenát, zemiaky  – 1, 3, 7

400 g                 4. Vegetariánsky tanier s pórkovým dresingom, rožok – 1, 3, 6, 7

 

 

 

 

 

 

 

 

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ZjU3Nm