» Jedálny lístok VRBOVÉ

 

GastroBENE s.r.o, prevádzka Vrbové

JEDÁLNY LÍSTOK OBED

PONDELOK: 19.11.2018

 

Polievka:

Karfiolová -1,7

 

1.

166g

Kuracie stehno na paprike, 250g cestovina -1,7

 

2.

 350g     

Bravčové rizoto / bravč. mäso, zelenina,šampiňóny/, 150g šalát – 7,9

 

3.

350g

Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom, čaj , -1,3,7

 

4.

63g

Kurací závitok  s tofu syrom a vajcom , 200g dusená zelenina –1,3,6 DELENÁ STRAVA

 

5.

63g

Bravčové stehno na rasci, 250g ryža, 150g šalát - BEZLEPKOVÉ JEDLO

 

6.XXL

150g

Vyprážaný bravč. rezeň , 260g zemiakový šalát s majonézou – 1,3,7,9

UTOROK : 20.11.2018

 

Polievka:

Sedliacka / zelenina, zemiaky, cestovina/ – 1,7,9

 

1.

  63g

Hutnícke bravčové stehno, 190g knedľa – 1,3,7

 

2.

  63g

Sekaná pečienka, 260g zemiakové pyré so špenátom, uhorka – 1,3,7

 

3.

350g

Zeleninové placky , uhorka – 1,3,7

 

4.

150g

Dusená brokolica a karfiol, 260g zemiaky, 150g šalát -DEENÁ STRAVA

 

5.

350g

Rizoto so špenátom a zeleninou, 150g šalát - 9BEZLEPKOVÉ JEDLO

 

6.XXL

150g

Gordon  - blue / šunka, syr/,260g varené zemiaky, 50g tatarská omáčka -1,3,7

STREDA : 21.11.2018

 

Polievka:

Rascová s vajcom –1,3

 

1.

 120g

Vyprážaný bravč. rezeň , 250 g ryža, 150g šalát-1,3,7

 

2.

  63g

Hovädzie na hubách , 250g tarhoňa, 150g šalát - 1

 

3.

350g

Šišky s džemom, čaj – 1,3,7

 

4.

350g

Zapekané zemiaky s hráškom a šampiňónmi, 150g šalát - DELENÁ STRAVA

 

5.

  63g

Hov. na korení, 200g kelový prívarok, 260g zemiaky  –        BEZLEPKOVÉ JEDLO

 

6.XXL

 150g

Pečený pstruh, 260g opekané zemiaky, 150g šalát – 1,4

 

 

 

 

ŠTVRTOK: 22.11.2018

 

Polievka:

Boršč s mäsom -1,7,9

 

1.

120g

Vyprážaný hermelín, 260g varené zemiaky, 50g tatarská omáčka-1,3,7

 

2.

120g

Kurací rezeň obaľovaný vo vajci, 250 g ryža, 150g šalát  - 1,3,7

 

3.

350g

Žemľovka s tvarohom a ovocím, čaj  -1,3,7

 

4.

5.

120g

  63g

Zapekanérybie filé/ šunka, syr/, 200g dusená zelenina  - 4,7DELENÁ STRAVA

Srbské rezne/ lečo/ , 250g ryža, 150g šalát BEZLEPKOVÉ JEDLO

 

6.XXL

150g

Pikantná kapsa/ feferóny, cibuľa/,260g  tlačené zemiaky, 150g šalát - 1

 

       

PIATOK: 23.11.2018

 

Polievka:

Fazuľová kyslá – 1,7

 

1.

  63g

Maďarský guláš, 190g knedľa – 1,3,7

 

2.

120g

Vyprážané rizolety pl. šunkou a syrom, 260g zemiaky, 50g tatarská omáčka-1,3,7

 

3.

350g

Zeleninový tanier s vajíčkovou nátierkou, pečivo – 1,3,7

 

4.

160g

Sedliacka omeleta/cibuľa, zemiaky, vajce, syr/ 150g šalát - 3,7DELENÁ STRAVA

 

5.

  63g

Bravčový rezeň na cibuľke, 250g ryža, 150g šalát  - 6BEZLEPKOVÉ JEDLO

 

6. XXL

150g

Bravčové srdce na smotane, 190g knedľa – 1,3,7

 

 

Zmena jedálneho lístka vyhradená !!!

Váha jedla na jednu porciu je uvedená po tepelnej úprave

 

 

                                                                                                      Zmena jedálneho lístka vyhradená.

                                              Podľa smernice Európskej komisie uvádzame pri každom jedle hlavné potravinové alergény.                                           

1–lepok, 2–kôrovce, 3–vajcia, 4–ryby, 5- arašidy, 6–sója, 7–mlieko, 8–orechy, 9–zeler, 10–horčica, 11–sézam, 12–oxid siričitý, 13-bôb, 14-mäkkýše

Zmena jedálneho lístka vyhradená !!!

Váha jedla na jednu  porciu je uvedená po tepelnej úprave     

 

                                                

                                               Podľa smernice Európskej komisie uvádzame pri každom jedle hlavné potravinové alergény.                                           

1–lepok, 2–kôrovce, 3–vajcia, 4–ryby, 5- arašidy, 6–sója, 7–mlieko, 8–orechy, 9–zeler, 10–horčica, 11–sézam, 12–oxid siričitý, 13-bôb, 14-mäkkýše            

 

 
     
       
       
       
       
       
       
 
     
       
       
       
       
       
       
 
     
       
       
       
       
       
       
 
     
       
       
       
       
       
       
 
     
       
       
       
       
       
       

Zmena jedálneho lístka vyhradená !!!

Váha jedla na jednu porciu je uvedená po tepelnej úprave

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

N2EyNTM5N